ponedeljek, 21. marec 2011

Organiziranje zaznamkov v Firefoxu

Kot aktivnim uporabnikom svetovnega spleta, se nam v orodni vrstici drenja precej zaznamkov, ki postajajo vse bolj nepregledni. Na srečo obstaja dodatek za Firefox uporabnike, ki vam bo uredil zaznamke tako, da se boste hitreje lahko odpravili na željeno stran.

ViewMarks ponuja alternativo tradicionalnemu organiziranju zaznamkov. Takoj po tem, ko boste dodatek brezplačno namestili, bo dodatek samodejno dodal že shranjene zaznamke. V brskalniku boste najprej videli privzete sličice za shranjene povezave do spletnih strani, ki jih boste morali poklikati, da bodo privzele sličice s spletnih strani.


Ko imate enkrat nameščen ViewMarks, zaznamke urejate po datotekah, hiearhiji, sličicam za predogled poljubno nastavljate velikost in najpomembnejše, hitro najdete spleno stran, ki jo iščete.

Poleg samih zaznamkov, dodatek shrani meta podatke, kdaj je bila stran dodana med zaznamke in kolikokrat ste spletno stran obiskali. Shranjenim zaznamkom lahko tudi spreminjamo opis spletne strani, ključne besede in prikazno sličico.

0 komentarji:

Objavite komentar